![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
izleyici
|
Yarın İçin 20 Lira Basacağım Kupon. Yorumlar.
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
FenerLe Beşiktaş güzeL ama Lyon maçina çok güvenme derim....Umarim patLamaz...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
izleyici
|
![]() Böyle bir kupona oynadım. Çok da gözüm yok benim, ne kazansam kardır bugün için... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
bol şans dostum güzel kupon
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
Beşiktaş'ın işinin kolay olacağını hiç sanmıyorum.Konya-BJK maçındaki düşüncem beraberlik.Şansın bol olsun.Hayırlı Pazar'lar.
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Muratçim HakLi oLabiLirsin ama bu siraLar çok iyi gidiyo Beşiktaş..Bi fanatik beşiktaşLi OLarak aLmamiz gerek diyorum..Ama bu seri bi yerde bozuLcak..Umarim bu maç oLmaz... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
|
|