![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Vip Trübün
|
Tüm Hafta Misli Kuponu...
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vip Trübün
|
253 - Ajax - NEC - 1 - 1,05 Aralarındaki Son Maçlar NEC 1-4 Ajax Ajax 3-2 NEC Ajax 3-0 NEC NEC 2-4 Ajax Ajax 2-0 NEC NEC 1-1 Ajax Ajax 0-0 NEC NEC 2-2 Ajax Ajax 2-0 NEC Ajax 1-1 NEC Ajax : Evinde 8 Maçta 16 Puan Toplayarak Ligde 3.Sırada ve 31 Puana Sahip. Son 2 Haftada 1 Galibiyet 1 Beraberlik Aldılar. NEC : Deplasmanda 8 Maçta 7 Puan Toplayarak Ligde 12.Sırada ve 19 Puana Sahip. Son 3 Haftada 2 Mağlubiyet 1 Beraberlik Aldılar. Tahminim : Üst Üste Alınan Den Haag ve Alkmaar Mağlubiyetlerinin Ardırdan. Lider PSV ile Berabera Kalarak Yarıştan Kopmayan Ajax 3 Haftada 2 Mağlubiyet 1 Beraberlik Alan NEC Takımını Kendi Sahasında Yenmek İçin Elinden Geleni Yapacaktır. Bu Hafta Rakipler Zayıf Takımlarla Oynuyorlar ve Kazanmaları Olası. Puan Kaybı Ajax İçin Çok Kötü oLur. Ayrıca Ajax NEC Takımına Hiç Yenilmedi. « »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« » 262 - PSV - Heracles - 1 - 1,05 Aralarındaki Son Maçlar Heracles...0-1...PSV PSV...4-0...Heracles Heracles...0-2...PSV PSV...4-0...Heracles PSV...2-0...Heracles Heracles...0-2...PSV Heracles...0-2...PSV PSV...3-0...Heracles PSV...1-0...Heracles Heracles...1-1...PSV PSV : Evinde 8 Maçta 19 Puan Toplayarak Ligde 1.Sırada ve 34 Puana Sahip. Son Hafta Ağır Bir Mağlubiyet Aldı. Heracles : Deplasmanda 8 Maçta 1 Puan Toplayarak Ligde 13.Sırada ve 18 Puana Sahip. Son Hafta Kazanmayı Bildiler. Tahminim : Lider Son Haftada Alınan Mağlubiyeti Taraftarları Karşısında Unutturmak İsteyecek ve Liderlik Koltuğunu Kaptırmamak İçin Ellerinden Geleni Yapacaklardır. Heracles İç Sahada Olumlu Sinyaller Verip Son Maçta Utrechi Yenmiş oLsalarda PSV Deplasmanında Pek Şansları Yok Diye Düşünüyorum. Ayrıca PSV Heracles Takımına Hiç Yenilmedi. « »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« »« » 409 - Porto - Setubal - 1 - 1,05 Aralarındaki Son Maçlar Setubal...2-5...Porto Porto...2-0...Setubal Porto...2-0...Setubal Porto...2-1...Setubal Setubal...0-3...Porto Setubal...0-3...Porto Setubal...1-2...Porto Porto...2-0...Setubal Porto...5-1...Setubal Setubal...0-3...Porto Porto : Evinde 6 Maçta 18 Puan Toplayarak Ligde 1.Sırada ve 32 Puana Sahip. Şuana Kadar Hiç Bir Kulvarda Mağlubiyeti Yok. Setubal : Deplasmanda 6 Maçta 4 Puan Toplayarak Ligde 13.Sırada ve 13 Puana Sahip. Son 4 Haftada 3 Mağlubiyet 1 Beraberlik Aldılar. Tahminim : Ne Liginde Ne Avrupada Nede Ülkenin Kupa Maçlarında Mağlup Olmayan Porto Bu Ünvanını Zayıf Rakibi Karşısında Kendi Evinde Devam Ettirmek İsteyecektir. Setubal Formsuz 4 Haftadır Galibiyete Hasretler ve Bence Bu Haftada O Galibiyete Ulaşamaları Çok Zor Karşılarında Kendilerine Hiç Yenilmemiş ve Her Kulvarda Dolu Dizgin Giden NaMağlup Bir Porto Var. Toplam Oran : 4,5 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vip Trübün
|
EKSTRA MAÇLAR
Bu Maçlarıda Değerlendirirseniz Sevinirim. Teşekkürler. Bol Şanslar.. |
|
|
|
| TrancEnergy için teşekkür edenler : | Brendan39 (03-12-10) |
|
|
#5 |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Banko ve Volue Maçlar.....
Bol Şans..... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vip Trübün
|
Favori maçlardan em az birkaç tanesi her hafta patlıyor o yüzden kuponlar ne kadar banko görünse de riskli bence. O kadar banko maça oynanmaz bence.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
emeğine sağlık.faydalı bilgiler.bol şans.
|
|
|
#8 |
|
izleyici
|
kardeş naptın sen yaa! 3 maç oyna 10 lira yatır aynı kapıya çıkar. böyle kupon olmaz. bakın ben size bugün ntvsporda sergen yalçın bi kupon yaptı onu vereyim
161 Novara - Crotone 1 1,50 256 Lille - Lorient 1 1,45 554 Espanyol - Sporting Gijon 1 1,45 366 Fenerbahçe - Karabükspor 4-6 gol 1,50 369 Villarreal - Sevilla Üstü 1,60 ben farklı olarak fener maçını üst oynıcam. hadi bakalım =)
|
|
|
#9 |
|
Vip Trübün
|
Kardeşim Oynayın Yada Oynayacağım Diye Yazmadım Bunları. Misli Oynanacak Kuponlara Banko Tadında Maçları Yazdım İçine Sinen Maçları Oynarsın. Ayrıca Bilgilendirme Amaçlı Yazdım. Zaten Gaz Metan 2-2 Bitti.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
dostum eline emeğine sağlık güzel çalışma olmus sen patlayan maça bakarak kendi moralini bozma sakın... zamanla her şey daha güzel olacaktır...
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır... PARABURDA oran : 35.23 oran : 47.78 oran : 43.76 oran : 28.32 oran : 35.60 oran : 47.18 oran : 27.23 oran : 200.81 2009 rekoru oran : 262.08 2010 - site rekoru oran : 107.81 2011 rekoru |
|
|
|
![]() |
| Tags: hafta, kuponu, misli, tum |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum