![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Sistemli oyun ve Bratt'ın dikkatine
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Süper Taraftar
|
-----------
Konu bratt tarafından (03-04-07 Saat 10:39 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
izleyici
|
merhaba ben bir şey sormak istiyorum iddaa da mesela sistem oynadık 6 maç belirledik ve sisteme 4 ü işaretledik şimdi 2 yapma hatamız kaldı ya mesela sistemi 4 ü işaretlediğim halde 6 maçın 6 sınıda tutturdum ona da para var mı yoksa illa 2 hata yapıp 4 maç mı bilmek gerekior bilgilendirirsen sevinirim aynı şekilde şey de olabilir 6 maçta 5 i doru 1 yanlış ona da para var mı iyi günler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Taraftar
|
En az 4 maç bilmen gerekiyor 5 maç 6 maç bilirsen alacağın para dahada yükseliyor... 6 maç seçip sistem 4'ü işaretlersen 15 kolon yapmış oluyor. 6 maçıda tuttursan 15 kolondaki tüm maçların oranları çarpılıyor kendi aralarında ve toplamını alıyorsun...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
izleyici
|
bir de kardeşim ben şunu anlamıorum bilgilendirirsen çok sevinirim 15 maç tahmin ettim sistemede 15 i işaretledim o nda ne oluo bi türlü kavramadım cevap yazarsan çok sevnirim iyi günler bol kazançlar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Süper Taraftar
|
Hiçbir şey olmuyor maç sayısı kadar sistem işaretleyemezsin en az bir altı olması gerekiyor 15 maç seçtiysen 14 işaretleyebilirsin en düşük bu da ne demek oluyor 1 maç yanılma payım var demek oluyor...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
izleyici
|
Alıntı:
BANKO ATMADAN SİSTEM DE KULLANDIĞIN MAÇ ADETİ KAÇ TANE İSE: MESELA 7 ADET VE ORTALAMA BÜTÜN MAÇ ORANLARI 2.00 VE ÜZERİ ORANLARDAN OLUŞTURMUŞ OLDUĞUNU VAR SAYARSAK SİSTEM TABLOSUNDAN 7 MAÇA KAÇ SİSTEM BİNDİRECEĞİNİ VE CEBİNDEKİ PARANIN LİMİTİNİ DÜŞÜNEREK ENAZ SİSTEM 4 , SİSTEM 5 , SİSTEM 6 VE DE SİSTEM 7 İŞARETLEYEBİLİRSİN 35+21+7+1:64TL Örneklemiş olduğum kupon benim için çok lüks ve boyumu aşar. Tuttrmak zor değil ama kombine olarak kazanca girmen için 5 maçin gelmesi gereklidir. 4 maçin gelmesi halinde bir adet sistem 4 alirsın ve minumum kazanç almış olursun örnege binayen demiştik ortalama 2.00 civarı oranlı maçlardan oluşan kuponda 2x2x2x2:16 tl olur ki içeri gitme durumunda müsait SİSTEMLİ KUPON KISACA:maliyetli ve tutmaya elverişli 1tl lik normal kupon yaparsan ise; herzaman kaybetmeye hazır ol ve kaybetme lüksün yoksa 4 maçi geçmeden oyna ve de çok iyi bildiğin 3-4 sene takip ettiğin inandığın maçı takımlarını seçerek kuponlarınızı oluşturmanızda yarar var O ZAMAN DERSEN BEN BU KUPONA CEBİMİ DELMEYECEK KAYBETTİĞİMDE ÜZMEYECEK MİSLİLİĞİ İŞARETLER 1-E 5TL VEREN BİR KOMBİNEME 10 MİSLİ ATAR 50 TL ALIRIM DEMEK DURUMUNDA VAR İKİNCİ ŞIK OLARAK.. İDDAA SİSTEMLİ KUPONLARI ÜZERİNE BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
izleyici
|
merhaba arkadaşlar bu konuda bilgim yok bana bir kupon yapmam için ne yapmamlazım
|
|
|
|
![]() |
| Tags: brattin, dikkatine, oyun, sistemli |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum