![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
selman81 pazartesi kuponlarım
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
Konu selman81 tarafından (19-04-10 Saat 11:50 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
walla üstad açıkcası bn bgün west hama çok güveniyorum.. Kupon yapmadım ama west hama werirdim. en azından 0-2 açık oynanır bnce..liverpool yenemez diye düsünüyorum..handıkap olanaksız diyorum.inş yanılırım kuponların gelir.bol şans
|
|
|
|
| murat0707 için teşekkür edenler : | selman81 (19-04-10) |
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
murat evinde liverpol mcityde puan kaybetmişken bu maçı alır gibi geliyor bana bence farklıda alabilir ama tabi west hamda düşme potasında zor maç olcak ama liverpol iy gol bulursa west açılır toresde gole boğar diye düşünüyorum sağol yorumların için
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
playmouth yenmek zorunda newcaztle rahat garantilemiş bence çok gol olur bakalım görecez süpriz kupondada 1 verdim zaten
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
bol şans...
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
üstad 1. kupon guzel banko OLmus mallorcada attiş gelir gibi..bol şasnLar..
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
HER GÜN BİR KUPON TUTUYOR FAZLA BİR KAR YAPAMIYORUZ BEREKET YÜKLÜ GİRDİĞİMİZ BANKO KUPONLAR TUTUYORDA 3-5 KAR YAPIYORUZ 1. KUPON TUTMUŞTUR ARKADAŞLAR
|
![]() |
| Tags: kuponlarim, pazartesi, selman81 |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
|
FutbolYorum