![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Alıntı:
Lucescu yu bende çok severim.. Ama iddaa da duygusallığa yer yok.. Oran çok cazip.. Zaten maç saati yaklaştıkça value oluyor.. Bilgine modum.. Olmassa sisteme 1 - 0 açık oyna........ |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Şöyle kadrolara bakınca shaktar agır basıyo ama geçen maçda partizanı zor yendiler.Bide bragaya bakıyor bi şekilden yapıyor ne ediyor ms 1 yapıyor evinde.Yazdım bunu
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
bol şans. ben shaktar kaybetmez görüşündeyim.
|
| GaslanS için teşekkür edenler : | Brendan39 (28-09-10) |
|
|
#8 |
|
Administrator
|
braga kendi evinde golcü bir takım olsada karşısında lucescu var shaktar ın önce durdurup sonra yeneceğini düşünüyorum... shaktar golleri erken bulursa maç farka gidebilir... ama maç sıkışırsa gol sesi bile çıkmayabilir...
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır... PARABURDA oran : 35.23 oran : 47.78 oran : 43.76 oran : 28.32 oran : 35.60 oran : 47.18 oran : 27.23 oran : 200.81 2009 rekoru oran : 262.08 2010 - site rekoru oran : 107.81 2011 rekoru |
|
|
|
| paraburda için teşekkür edenler : | Brendan39 (28-09-10) |
![]() |
| Tags: analiz, ligi, sampiyonlar, yorum |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum