![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Yazar
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008
|
şampiyonlar ligi için yorumlar
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... Konu alper1 tarafından (27-08-08 Saat 10:14 AM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Yorumların için teşekkürler.
Bol şanslar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otorite
|
326 Steaua Bükreş - Galatasaray
Yorum: İlginç teknik direktör hataları yüzünden Ali Sami Yen stadında avantajlı bir sonuç çıkaramayan Galatasarayımız zorlu bir deplasmana çıkıyor. Güzel atak oyuncuları bulunan Galatasaray bu mücadelede 10 çş. olarak denenebilir. Anladığım kadarıyla Galatasaray'a şans veriyorsun ve 02 çifte şans demek istemişsin ama 10 çifte yazmışsın, yanılıyorsam düzelt lütfen... Bu arada bende bu akşam Galatasaray'a çok güveniyorum, hiç beklenildiği gibi zor bir maç bile olmayabilir ve cimbom turu geçer diyorum. Bol şanslar...
|
|
|
|
#4 |
|
Yazar
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008
|
düzelttim seçkin kardeş
|
|