![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
quised 21 Agustos sistem !
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
schalke ve ts maçlarının berabere biteceğini düşünüyorum.bol şans.
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
bol şans adminim bende şhalke maçının 0 biteceğini düşünüyorum
|
|
|
#4 | |
|
Taraftar
|
Alıntı:
Öncellikle Bir Fenerli Olarak Fenerin Kazanma İhtimaline %1 Veriyorum Gençlerbirliği Gaziantep Macıda Riskli Her Macı Tahmin Ederim İste Antep Macını Tahmin Etmek Oldukca Zor Antebin Ne Yapıcagı Belli Olmaz Kazanabilirde Kaybedebilirde Diğer Maçlar Güzel Hocam Kendi Sistem Kuponuma Bordeaux Macına 0 Verdim |
|
|
|
|
| fblimehmet35 için teşekkür edenler : | quised (21-08-10) |
|
|
#5 |
|
Administrator
|
evet arkadaşlar kuponum çok sürpriz zaten kazanç 2 bin liranın üstüne eger hepsi tutarsa ama sonucta 2 maçtan yatsa dahi para alırım.. ve şuanda 4 te 3 tutmuş durumda bakalım kısmet ne olucak
![]()
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
simdilik gayet guzel. ancak yarin icin fb macindan supheliyim beraberlik bekliyorum
|
|
|
#7 |
|
Yazar
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008
|
Fenerbahce maci her sonuca acik bir mac . Bol Sanslar
![]() |
|
|