![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Taraftar
|
Pazartesi KuponuM.. Ve YorumLar
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
| bonif için edilen teşekkürler... |
|
|
#2 |
|
Taraftar
|
509-Everton & Burnley
Son 4 lig maçından da beraberlikle ayrılan Everton 2 gün önce karşılaştığı Sunderland deplasmanında iyi oyununa karşılık alamadığı 3 puanın üzüntüsünü yaşıyor.Artık bir galibiyet serisi yapmak isteyen Everton için Burnley maçına fırsat olarak bakılıyor.Sezon başındaki kötü durumlarından yavaş yavaş sıyrılmaya başladılar.Tabi bunun başlıca nedeni sürekli ilk 11 de oynayan oyuncuların sakatlıkları oldu.Takımın formu son 4 maçtaki iyi performansın getirdiği sonuçlardan dolayı belli oluyor.Bu periyottaki 4 puan tamamen şansızlıktı.Daha fazlasını da alabilirlerdi.Şu an itibariyle ligte 19 puanla 14. sırada yer alıyorlar.İç sahada aldıkları 5 beraberlikle dikakt çekiyorlar.Menejer David Moyes bu maçta yine Rodwell, Anichebe, Arteta ve Jagielka gibi önemli isimlerden yoksun bir kadro sahaya sürmek zorunda kalacak.Phil Neville ise sakatlıktan kurtuldu ve maç kadrosuna dahil edildi.Ancak Jo, Yobo, Distin ve Gosling bu maçta şüpheli olan isimler. Burnley 2 gün önceki maçta sahasında Bolton ile 1-1 lik beraberlilke sahadan ayrıldı.Bu sene lige çıkan Burnley iç sahadaki aldığı puanlarla direnmeye çalışıyor.Ligte 20 puanla 13. sırada bulunuyorlar.Aşağısıyla aralarında fazla bir fark olmadığı için de her an diplere inebilirler.Burnley'in durumu geçen seneki Hull City'ninkine benziyor.Onlarda benzer bir tablo izlettirmişti bizlere.9 dış saha maçında hala galibiyeti bulunmuyor Burnley'in.Sonuçların kötü gidişatından sonra oyuncularda kendi performanslarının altında kalarak inanç kaybına motivasyon kaybına uğradıklarını düşünüyorum.Bu deplasman fobisinin başka ne türlü bir açıklaması olabilir ki!Resmen inançlarını yitirmişler deplasmanlarda.Son iki deplasman maçında gol dahi atamadılar.Steven Caldwell ve Clarke Carlisle Bolton maçında yoklardı bu maçta kadroya dahil edildiler.Jay Rodriguez, Martin Paterson ve Chris McCann ise bu maçta oynayamayacak oyuncular arasında.Owen Coyle 'nin maç kadrosunda Blake, Gudjonsson ve Guerrero gibi isimlere yer vermesi bekleniyor. Everton şu andaki görüntüsüyle daha iyi bir takım.Onlar iyi oynamalarına karşın hakettikleri puanı alamasalar da gösterdikleri performans ile tarftarlarını memnun ettiler.Bu maçtada seyirci desteğini Goodison Park'ta arkasına alacak olan ev sahibi avantajlı konumda.Diğer taraftan Burnely ise deplasman fobisini yıkamadığı sürece bu tip maçlarda etkin olabilmesi zor.Bu yüzden Everton karşısında direnmeleri de zor.O yüzden benim tahminim Everton'un bu maçı galip kapatacağı yönünde. MAÇ KADROLARI Everton: Howard, Hibbert, Neill, Heitinga, Baines, Neville, Pienaar, Osman, Cahill, Bilyaletdinov, Fellaini, Saha, Vaughan, Yakubu, Nash, Baxter, Coleman, Duffy, Agard.. Burnley: Jensen, Mears, Jordan, Carlisle, Bikey, Caldwell, Eagles, Alexander, Elliott, McDonald, Fletcher, Duff, Nugent, Blake, Thompson, Penny, Guerrero, Gudjonsson. EVERTON KAZANIR... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otorite
|
Bilgiler için teşekkürler, güzel olmuş...
Everton bugün rahat bir galibiyet alır düşüncesindeyim...
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Bende everton kazanacagini düşünüyorum...eLine sagLik..güzeL sçeimler yorumLar..
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
üstad böyle çalısmalarını çok begeniyorum gerçekten..yararlı oluyo..sitede takılanlar beni ei bilirler..hep alt oynarım bazen ei kazanırım bazen inadımdan kaybederim.digecegim stoke maçı ile ilgili..birmingham kolay kolay gol yemedigini herkes biliyor..stoke da deplasman da kapalı kutu oluyor..aralarında oynana maçlar genellikle 1-0 veya 0-0 bitmiş..alt önde gelen tercih ama bnm aklıma tgs 2-3 de gelıyo..ama bn alt oynucam ..bol şanslar
![]() |
|
|
|
![]() |
| Tags: kuponum, pazartesi, yorumlar |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum