![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Taraftar
|
pazar misli kuponu...
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... Konu paraburda tarafından (22-03-09 Saat 07:02 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otorite
|
Benim kuponlarımdaki maçların aynısı
Tek fark A.Madrid e ben direk 2 dedim sen üst vermişsin. Şansın bol olsun kardeş ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taraftar
|
teşekkür ederim kardeş sanada bol şanslar o zaman hem madrid alsın hemde üst olsun mac
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Otorite
|
İnş. ama Lyon da vardı benim banko kuponumda fakat 1 yerine 2 işaretlemişim. Vardır bundada bir hayır die düşünüyorum.
Hepimiz gülen taraf oluruz inş... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yazar
|
Oran tam mislilik.. Man city takımının kazanması gerekio herkeste onlardan aynı şeyi beklio ama bunu bi türlü basaramıolar.. bu maçtada beklentileri karsılayamamaları buyuk ıhtımal.. alt tercihi daha yakın bence...
udinese ise uefa daki performansını lige yansıtırsa genoa ya bi çelme takabilir.. bol şans...
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
genoa zaten o kadar çok oynandıki yatmasını bekliyorum bol şans yinede
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taraftar
|
arkadaşlar fiorentina ve genoa yendi.şimdide m.cty ve liverpool önde kupon iyi gidiyor inş tek maçtan filan yatmayız....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Süper Taraftar
|
bi mallorca maçı kalmış umarım üst olur kazanırsın arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Süper Taraftar
|
inş tutar bol şans
|