![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Süper Taraftar
|
misli girecekler için...........(EKB)...............
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... Konu MilanBaros tarafından (01-03-09 Saat 06:05 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Vlencia ya guveniyonmu kardşeim...
|
|
|
#3 |
|
Süper Taraftar
|
valencia bankodur bugün..valladolid 9 kişi almeria ya yenilip kendi evindede malagaya 3 1 yenildi ve bu takım bi golle çabuk dağılan bi takım valenciada müthiş hücüm gücüyle hafta içindeki moral bozukluğunu giderir diye düşünüorum .zira valencia elendi ve tek amacı şampiyonlar ligi artık lige asılacaktır. david villa olmasada maçı tahat alır diye düşünüorum..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
588 san lorenzo river plate 1 2,25
gelirse kupon gelir gibi bol şans
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Ben oynamişitm kardşeim Kupona gunun zararini çikairirm diye 4 misli kadar iyi gidiyo Kupon...Hambug maçi yatirck beni bari zarari çikairirm...inş tutar...
![]()
|
![]() |
| Tags: girecekler, icinekb, misli |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum