![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
Eger birgün ölürsem tabutum Yeşil Siyah olsun, üzerinde Kırmızı Beyaz , Ay Yıldızım , yanında ANTALYASPORUM olsun 07=41 KARDEŞ=KÖRFEZ Konu murat0707 tarafından (22-01-10 Saat 11:12 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| murat0707 için edilen teşekkürler... | cecan0611 (22-01-10), MilanBaros (22-01-10) |
|
|
#2 |
|
izleyici
|
stutgart maci ust olur demedi deme
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Arkadşlar daha yorum gelmedi ama en çok fb maçına takılcaksınızı gibi
alex-deıvıd-gökhan gönül bu maçda oynamıcaklar...arkadaslar denizliyi takip ettim tatilde..birçok maçda sizde görmüssünüzdür..resmen takım olmuslar ayaga top yapıyolar..süreklı yüklenmek istiyolar..ceza sahası içinde hep aktıfler..ama gol bir türlü gelmıyor..belki youla çözer bu sıkıntıyı...bnce maç kilitlencek ..ve maçda kilitlenen maçları çözen alex yok ? ayrıca alex in yerine oynacak özer dee antremanda sakatlanmıs durumu belli deil...bnce denizli topla oynar fenere wermez maç alt biter...tabiki fb büyük takım herhangı bi yıldızının ayagından gol bulabilir..en azından 2.30 oran için oynanır? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
sanjay açıkcası 1-1 beklıyorum..stutgart çok golcü deil..tek korkum sahlarında freıburg..maglup duruma düserlerse üst olur..ama ilk golu ewsahibi atarsa bnce alt olur
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
izleyici
|
Hava koşullarını göz ardı etmeyelim arkadaşlar. Bu akşam Fenerbahçe maçı alt bitebilir. Hatta Denizli süpriz bile yapabilir. Ben ligin ikinci yarısı ilk maçlarından hep çekinirim. 3 büyüklere fazla güvenmemek lazım.
|
|
|
|
| ogux1981 için teşekkür edenler : | murat0707 (22-01-10) |
|
|
#8 |
|
Otorite
|
murat0707 banko kuponun biraz riskli olmuş bjk maçı belli olmaz 3 ihtimalli bir maç ben koyu bir bjk li olarak bu maçın sonucunu kestiremiyorum yinede bol şanslar sana arkadaş..
|
|
|
|
| cecan0611 için teşekkür edenler : | murat0707 (22-01-10) |
|
|
#9 |
|
Vip Trübün
|
seçimlerin güzel söylenecek pek bişey yok chelsea maçını alt olmaz diiye düşünüyorum diğerleri hemfikiriz bolşans
|
|
| craman için teşekkür edenler : | murat0707 (22-01-10) |
|
|
#10 |
|
Moderator
|
son 10dk da 4 gol oldu ya...bn ne yapabilirim ki
nyse hayırlısı olsun |
|