![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Taraftar
|
Haftasonu Kuponum
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
izleyici
|
fener macı riskli kayseride fransa da mac yapamasa olur ama..
benım kı bir fikir sadece. saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
© ADMİN-TC ©
|
fenerbahçe bu maçı alacak arkadaşlar , nedeni ise eğer bu maçıda verirse fenerbahçe dağılma sürecine girer bana göre haftanın bankolarından biri
|
|
|
#4 | |
|
Taraftar
|
Alıntı:
bnce fenerde semih ,alex ve lugano olmasın fener küme düşme hattında osla bile kazanamaz kayseride topuz oynıcak cangele iyleşti.kayseri ne kadar yorgun olursa bile maçı vermez bnce.ama son kadrolara bakmak lazım.alex semih lugano yoksa bnce 0-2 bnko |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
© ADMİN-TC ©
|
peki naç sonrası burda olacaz nasılsa geçen hafta da dedim sivas maçı için o maç 1/0 çifte şans fener alamaz die herkes hayır fener banko felan dedi bu sefer de diyorum fener bu maçı kesin alacak , yönetim ile taraftar birbirine girmeden geçen sene sivas maçıda buna örnek fenerbahçe sıkıştığı zaman güzel işler çıkırıyor ki şuan sıkıştı bu maçı ölür ölür alır.
|
|
|
#6 |
|
Taraftar
|
psg macında mehmet topuz oynadı fakat mactan sonraki röportjını izledim alerjik enfeksiyon vardı yüzü gercekten sismisti o nedenle bu haftaki macta oynayabilir mi bilemiyorum büyük ihtimalle oyayacaktır fenerbahçanin morali kayserispordan daha bozuktur kayseri takımı sanslı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
izleyici
|
cercle bruge evinde teslim olmaz aman dikkat
|