![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Moderator
|
[Haftasonu Kuponları] [MuraT0707]
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
Eger birgün ölürsem tabutum Yeşil Siyah olsun, üzerinde Kırmızı Beyaz , Ay Yıldızım , yanında ANTALYASPORUM olsun 07=41 KARDEŞ=KÖRFEZ Konu murat0707 tarafından (14-08-10 Saat 09:04 AM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| murat0707 için teşekkür edenler : | Brendan39 (13-08-10) |
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Arkadaslar Cumartesi ve Pazar kuponlar eklenmeye devam edecektir...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
bol şans.kuponlar güzel. özellikle 1 ve 2 tutmalı
|
| GaslanS için teşekkür edenler : | murat0707 (13-08-10) |
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
eskişehir maçının 0 biteceğini bjk maçının üst biteceğini fb yenilmeyeceğini düşünüyorum diğer seçimler güzel bol şans
|
| selman81 için teşekkür edenler : | murat0707 (13-08-10) |
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Üstad geçnlerbirligi gibi bir takımı veya bir takım belli oyunculara baglamak saçma olur ama forwet hattındaki mustafa pektemek 6ay sahalardan uzak olacak.Böyle geçn ve yetenekli bir futbolcunun olmaması yanı sıra uzun süre uzak kalacagı için gençlerbirligine şok olarak yansır.Bu yetmedigi gibi defansın genç ismi Aykut da yok...Bu 2 eksik çok etkiler bnce.Daha takımları tam olarak bilmıyoruz ilk haftalar kontrollü geçebilir 0 muhtemel sonuçdur ama gençleri formda görmedim ben.Bide ESES ewinde puan wermez gibime gelıyor...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
üzülerek niye diyosun ? Fenerbahçelimisin ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
İngiltere maçları başlıyor.Herkese bol şans
|