![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Taraftar
|
Fulham - Hull City herkes yorum yapsin..
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
|
İlk yarı 1 oynadım kuponumda.1.90 ganyanı var.
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
izleyici
|
valla hafta ortasi avrupa kupasi maci olan takimlarin bir cogu felaket sonuclar aldi.. tamam fulham evinde hull önunde tabiki favori.. ama c.tesi ve pazar sonuclari beni dusunduruyor acikcasi.. fulham"inda hafta ortasi roma ile oyniyacagi maci dusunucek olursak.. hafta sonuclari alinan surprizlere bir yenisi daha eklenebilirmi acaba.. ben iddali konusmuyorum ama bir beraberlik yada hull galibiyeti olabilirmi ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
İNGİLTERE TAKIMLARI ÖZELLİKLE ORTA SIRA TAKIMLARI AVRUPAYA FAZLA ÖNEM VERMEZLER BENCE( UEFA AVRUPA LİGİNE) İNGİLTERE PRİMER LİGİ ONLAR İÇİN DAHA ÖNEMLİDİR EN KÖTÜ TAKIM YAYIN GELİRİ 50 MİLYON DOLAR AVRUPA LİGİNDE FİNAL OYNASA NE KADAR ALACAK BİRDE 5 . 6. SIRADA BİTİRİRSE SÜPER PARA ALIYORLAR YAYIN GELİRDEN GEREKİRSE HULL MAÇINDA ASLARI OYNATIR FULHAM AVRUPA MAÇINDA DİNLENDİRİR FUTBOLCULARINI BENCE FULHAM MAÇI GÖTÜRÜR HER TÜRLÜ
![]()
|
|
|
#5 |
|
Vip Trübün
|
Bence Fulham 2 farklı kazanır
![]() ![]() ![]() |
|
|