![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Otorite
|
Dünya Kupası Cumartesi Maçları
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
|
| endmov3 için teşekkür edenler : | Brendan39 (10-06-10) |
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Dostum Güney Kore maçına oynucak olsam 10ç oynardım.G.Korenin İspanya ile oynadıgı hazırlık maçında İY0 diye bagırmıstım.Çünkü Güney Kore bnce apayrı bi takım. Takımın ofansıf weya defansıf gücü iyi diyemem..Ama önde basan,çok koşan ,bıcır bıcır futbolculardan olusuyo
İspanya maçındada böyleydi.Mücadele edıyolar topla fazla oynuyolar önde basıyolar.rakipte golu zor atıyo.atsa bile yiyo.BNce 0 bitecek maç ama G.Kore kaybetmez.... Arjantin bnce kadrosunu taşıyamıyo..Messili,Di Marialı ve daha birçok yıldızın bulundugu kadrodan ben daha çok sey beklerim..Kötü oynamıyor iyi oynuyor ama bu kadro daha fazla güzel futbol şiir gibi futbol hakediyor.Ama tabiki 1/1 tercihine katılmamak elde degil.Bnde oynasam 1/1 oynarım.Arjantin belki şamp olur ama bn fikrimin arkasındayım.Bunları Real Madrid içinde sölemiştim.Ronaldolu-Kakalı bi kadro daha fazlasını wermeli demiştim.Sadece bi yorum bu.Arjantin 1/1 güzel tercih İngiltere için ise şunları söyleyebilirm.Futbolun en güzel oynandıgı yer.Ama şüphesiz Milli Takımlar düzeyinde bunu söyleyemeyiz..Yıllardır hep kişisel Becerilerle geldıler biyerlere kadar. Beckham frikikten attı ,Rooney üstün çabasıyla attı Vs.. Bi futbol ,oyun göremedim bn ingilterede yıllaarca.Ama bu sene Capello iyi bir disiplin getirmiş.Güzel oynuyolar. Ama sadece fikrimi soyluyorum Almanya-Avustralya maçı yada İngiltere-Abd maçı patlıcak bnce...Elbette ingiltere ne olursa olsun büyük takım kazabilir ama bnce 1.30 deymez..Onun yerine meksika maçına iy0 çok iyi bnce.. Çok süpriz arıyosun diyebilirsin Bu kadar kötümü kuponum diyebilirsin Bunlar sadece bnm fikirlerim Düşüncelerim seni yanıltmasın ,sadece göz önünde bulundur.Kendi tercihinden wazgeçip ,bnm tercihimi seçersin kuponun yatar buda beni üzer.Sadece yardımcı olmak istedim.Sende biliyorsun ki insanın kendi bildigi daha dogrudur. Seni sitede takip edıyorum ve dünya kupası boyunca kuponlarını Beklıyorum. Bol Şans Kardeşim...
Eger birgün ölürsem tabutum Yeşil Siyah olsun, üzerinde Kırmızı Beyaz , Ay Yıldızım , yanında ANTALYASPORUM olsun 07=41 KARDEŞ=KÖRFEZ Konu murat0707 tarafından (10-06-10 Saat 02:16 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| murat0707 için teşekkür edenler : | endmov3 (10-06-10) |
|
|
#3 |
|
Otorite
|
Güney Kore'den açıkcası bende çekiniyorum . Ancak Yunanistanında sağı solu belli değil. Bencede 0 biticek ancak yunanlıların daha fazla şansı var . Çünkü G. Kore zor gol atan bir takım tahminim maç ortada gecıcek ancak 0-2 biticek
![]() ----- Arjantin'in ilk maçı bnce 4-6 gol'de çok uygun tercih olur ama banko 1/1 . ------ İngilizler euro 2008'e katılamadı . Bunun acısını burdan cıkartıcaklardır. Beckham , owen ve barry yoksun olsalar bile en azından 2-0 kazanıcaklar h1 bile oynanır bu maça hata'ya tahmülleri yok ![]() Cuma maçlarını yazmak isterdim ancak süpriz sonuçlar çıkabilir tecihim alt / üst oynamanız . Buarada yorumun için teşekkürler Şans oyunu kazanmakta var kaybetmekte.
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
g.kore macını 1 düşünüyorum arjantinmacınında kolay gececeğini zannetmiyorum bol şans
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
bol şans.bence tutar bu kupon
|
|
|
#6 |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Bol Şans...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
G.kore maçi saibeli..ürkütüyo..0 bitmesi muhtemel bencede..arjantin yener ama 1/1 olurmu kestirmek zor..bol şasnlar..
|
![]() |
| Tags: cumartesi, dunya, kupasi, maclari |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
|
FutbolYorum