![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#11 |
|
Taraftar
|
Sevgili Breda ayrılmana çok üzüldüm.
Ben senin ilgi ve alaka görmeme konusuna katılıyorum fakat ben biliyorumki bir çok üye buradan seni takip ediyor ve senin eşsiz görüşüne göre kupon yapıyorlardı. Fakat ben ve bir çok arkadaşımız bunu burda dile getirmediğimizi düşünüyorum. Ama inanki insanlar seni kalben seviyor ve sayıyorlardı. Ben senin döneceğini sanmıyorum fakat kararını yeniden gözden geçirip Buraya kaldığın yerden devam etmeni canı gönülden istiyorum. Saygılarımla Hazler27 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Süper Taraftar
|
sevgili Brendam seni aramızda görmek isteriz siteye girdiğimizde senin kuponlarına bakmadan gecmiyordum hatta arkadaş bile olacağımızı veya keşke mahalleden tanıdığım biri olsaydın diye düşünürdüm ama yorum yazmak konusunda- kupon yazıp konu açmak gibi konularda çekingenim seni yeniden aramızda görmek isteriz
lütfen dön |
|
|
|
|
|
#13 |
|
© ADMİN-TC ©
|
dostum nereye ben geldim sen gidiyor musun ? evet serzenişlerinde gayet haklısın ama forum sitelerinin geneli bu şekildedir açtığın başlığa 500 kişi bakar 10 kişi teşekkür etmez . iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir sözünü sende bilirsin , şundan emin ol dostum mutlaka senin kuponlarından yararlanıp para alan arkadaşlarımız açtığın başlık altında teşekkür etmezse bile bunu bir şekilde dile getiriyordur.
karar elbette senindir ama biz senin gibi bir üstadla çalışmaktan şeref duyduk kapılarımız sonuna kadar sana açık.
|
|
|
#14 |
|
Onursal üye
|
Arkadaşlar bende forumun eski emektarlarından olup Brendan kardeşimizin forumdan ayrılmak isteyişini normal görüyorum. ama tabiki ayrılmak bir çözüm değil. Forum gerçekten sıradanlaştı ama en önemli faktörler dış işler ve özel hayat faktörleri diğer forumlara göre daha sakin ve daha az yorumlar yapılan ve tebrik edilen bir forum. Ben artık burdayım elimden geldiğince bilgi paylaşımı ve kupon paylaşımı yapacağım. Hiçbiri yokken bu forum vardı ve eminim bizler elimizden geleni yaparsak forum istediğimiz başarıya ulaşacaktır. Futbolyorum benim için çok değerlidir 7-8 yıldır girdiğim ve çok güzel arkadaşlıklar kurduğum bir yerin bu hale gelmesi benide üzüyor. Artık forumumuz daha düzenli. Toplantıları yapılan günlük bilgiler verilen ortak kupon yapılan bir forum haline gelsin. Herkesi göreve çağırıyorum.
|
|
|
#15 |
|
Moderator
|
Ayrılmana üzüldüm.Umarım hayırlısı olur.
|
|
|
#16 |
|
Taraftar
|
Ayrılmana gerçekten üzüldüm eğer iddaa yapacaksam kesin senin kuponlarına bakmışımdır eğer kuponların hakkında eleştiri yapacaksamda elimden geldiğince yapmışımdır. benim gibi hergün her hafta kesinlikle senin kuponuna göz atmadan iddaa yapmayan bir çok arkadaşımız vardır.
Forum içersindeki aktifliğin görevi forum adminlerinindir neyse yolun açık olsun kardeşim gerçekten üzüldüm belki bir sebeb olurda foruma geri dönersin tek temennim budur sağlıcakla... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum