![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Taraftar
|
bold pilottan perşembe misli kupon
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Taraftar
|
yorum yok mu arkadaşlar????
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
izleyici
|
Bnce Kahramanmaraşa verme Bafra bu maçı alır adamlar uzun zamandır yenemiyorlar fakat bn bu macta bafradan patlama bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Vip Trübün
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Otorite
|
bence k.marastan ve tepecık den uzak dur arkadas
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Brondby-aalborg=alt
Hacken-gÖteborg=2 Arsenal-villarreal=alt Veya 1 Porto-m.utd=2 Univ.de Chile -gremio=02Ç Hatayspor-tepecİk Bld=02Ç LÜleburgaz-tavsanli=02Ç Helsinborg-hammarby-1 Marsİlya-shaktar=alt Veya 02Ç Arkadaslar Çarsamba Persembe Programindan Bu MaÇlari SeÇtİm...bu MaÇlarin Hepsİnİ Oynamicam..İÇlerİnden 4-5 MaÇ SeÇİp Mİslİ Gİrcem..yardimlarinizi Ve Yorumlarinizi Bekliyorum...hangİ MaÇlar Saglam Sİzce |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taraftar
|
tepecik ve tavşanlı yanıltmaz ama çifte şans sistem kuponunda oranı düşük olduğu için oynamaya değmez. bu maçlara ya beraberlik ya da galibiyet seç. porto maçı içinse ben beraberlik düşünüyorum. bol şans
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Onursal üye
|
Brondby-aalborg=alt Hacken-gÖteborg=2
Arsenal-villarreal=alt Helsinborg-hammarby-üst Marsİlya-shaktar=alt ben bunları seçtim dostum bide bunları ayrı bi konu başlığı altında açsan daha iyi olur bence bol şans |
|
|
|
![]() |
| Tags: bold, kupon, misli, persembe, pilottan |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
|
FutbolYorum