![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Moderator
|
[MuraT0707] [Pazartesi]
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
Eger birgün ölürsem tabutum Yeşil Siyah olsun, üzerinde Kırmızı Beyaz , Ay Yıldızım , yanında ANTALYASPORUM olsun 07=41 KARDEŞ=KÖRFEZ Konu murat0707 tarafından (30-11-10 Saat 07:12 AM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| murat0707 için edilen teşekkürler... | Brendan39 (29-11-10), MilanBaros (29-11-10) |
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Herkese Bol Şans.Maçlar hakkında yorumlarınızı geniş bir biçimde anlatırsanız sevinirim
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Muratim bence barça maçina oynamak baya bi riskli...her dakka skoru degistirebilecek adamlar var iki takımda da..direk barça yazmak oran güzel ama riskli bence..Gerçi bugun ki maçlar baya zor zaten..alt seçimleride bursa da ilk yari gol çikmassa kilit geçer gibi geliyo banada diger iksii gelir bol şasnlar..
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
realli olduğumdan dolayı el classico da real in kaybetmeyeceğini umuyorum
|
| GaslanS için teşekkür edenler : | murat0707 (29-11-10) |
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Otorite
|
romanya liginde bu aralar dikkat ederseniz hep üst oluyor. ben o maçtan ya uzak dururum veya 2-3 gol yazarım. aalborg hakkında pek bir fikrim yok. bursa maçı alt da olabilir üst de ama yener. barcelona favorim
![]() bolşanslar |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
![]() |