![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Moderator
|
[MuraT0707] [Haftaiçi] [Sistem]
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
Eger birgün ölürsem tabutum Yeşil Siyah olsun, üzerinde Kırmızı Beyaz , Ay Yıldızım , yanında ANTALYASPORUM olsun 07=41 KARDEŞ=KÖRFEZ Konu murat0707 tarafından (28-09-10 Saat 10:35 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| murat0707 için teşekkür edenler : | Brendan39 (28-09-10) |
|
|
#3 |
|
Moderator
|
shaktar kaybetmez ve rangers kazanır görüşündeyim.bol şans.
|
| GaslanS için teşekkür edenler : | murat0707 (28-09-10) |
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Teşekkürler modum bragayı sana borçluyum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
rangers kazabilir ama bursa valenciaya dagıldıgı için diri başlamak isticektir.Saglam defans yaparlarsa puan alırlar.Bragaya güvenmıyorurdum ama ilk brendan39 analizini okudum daha sora geçmiş maçlarını araştırdım.Bi şekilde yeniyor.Hele arsenal maçından sora illkaı yenmesi gerke.Bakalım artık
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Ajax maçı tercihi çok güzel bence..Bol şans kuponunda..
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
| mrtctn86 için teşekkür edenler : | murat0707 (28-09-10) |
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Tşkkürler...
![]() |