![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
| Brendan39 için edilen teşekkürler... |
|
|
#2 |
|
Otorite
|
İngiltere tek forvet baslar rooney ile. Terrynin yanında tottenhamdan King oynucak.Rooneyin gerisinde santofor yada orta göbekte defoe oynar. arkasındada lampard gerrard sag kanat lennon sol kanat ise barryin durumuna baglı.
Tahminim : İngilizler handikapı aşar. Arjantin banko tutar ancak yunanistan süpriz şekilde bitebilir. 2 takımda sakat ya ALT yada Çifte şans deneyin bence ![]() Yorumlar ve tahminler için teşekkürler .
|
| endmov3 için teşekkür edenler : | Brendan39 (12-06-10) |
|
|
#4 |
|
Otorite
|
103 : G.Kore – Yunanistan : İY0 ( 1.75 )
İlk yarıda gol olmassa , maç % 88 berabere biter. G.Kore Kamikaze modunda sahaya çıkarda ilk yarıda golü bulursa; Yunanistanın maçı çevirmesi çok zor olur.Karşılıklı gollerle Üst biter.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
En bankosu Misli kuponun oLmus..gelmesi lazim 3 maç..bende atcm ona bişiler..
|
|
|
#7 |
|
Otorite
|
Hitit ' de Oranlar Yüksek :
![]() Ben Forumda 10 Bastım Ama İddaa Bayisinde ??? Patlamassa Bol Şans... |
|
|
|
| Brendan39 için teşekkür edenler : | MilanBaros (12-06-10) |
|
|
#9 |
|
Otorite
|
Takımın kalecisi (Woon-Jae) ve iki stoperinin (Jong-Hyung ile Jung-Soo) boyları 1,85’in altında ve bu konuda fazlasıyla dertliler. Diğer stoper Kwak Tae hazırlık maçında sakatlandı ve eldeki en iyi oyuncuları bunlar...
Koşullar Yunanlılar’ın duran toptan veya havadan bir gol bulup maçı kotarabileceği izlenimini doğuruyor. Bence Yunanistan kazanır.. Kazanamassa Kaybetmez... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
ben yunanistana güvenmiyorum g.kore yenilmez denenebilir süpriz 1 iy0 ise tam ideal bence bende arjantinin zorlanacağını iy0 ama sonunda kazanacağını düşünüyorum ms 1 ingilterenin kazanacağını düşünüyorum üst biter iy1 de olabilir herkese bol şans bende kuponlarımı yaptım
|
![]() |
| Tags: cumartesi, dunya, haziran, kupasi, kuponlarim, yorumlu |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
|
FutbolYorum