![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Süper Taraftar
|
p.tesi misli kuponum.
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
| caglar684 için teşekkür edenler : | MilanBaros (22-03-10) |
|
|
#3 |
|
Süper Taraftar
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taraftar
|
baktım fortuna macına ama pek bi ışık goremedim.. kim kazansa sasırmam ama sanki 1 le 0 dısına cıkmaz gibi duruyo.deplasmanda bile yenmisler ilk yarı..fortuna denesek mi ya
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taraftar
|
kardes ben bursa ilk yarı 0 , fortuna yener , leeds 2-1 kazanır , bide real betis 2 fark atar oynadım sistem..haberin olsun
internetten tabi..az girdim eglencelik.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Süper Taraftar
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Taraftar
|
Bursa'nın şampiyonluk psikolojisini kaldırıp kaldıramayacağının ölçüsü bu maç bencede. Küme hattındaki diyarbakır ve manisa yendi. Denizli bugün puan yada puanlar almak zorunda. Bursaya karşı kapanıp, eğer oynarsa youla ile kontra gol bulmaya çalışır gibime geliyo. Ne dersiniz bu maç alt biter mi??? Kupona bol şans kardeş...
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
bol şans ben de denizliden sürpriz bekliyorum.
|
|
|
#9 | |
|
Süper Taraftar
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
Bursa eyenr gibi sankim..Erutğrul saglam çok iyi motive ediyo takımı..Diger iki seçim güzel boL şasnLar..
|
![]() |
| Tags: kuponum, misli, ptesi |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
|
FutbolYorum