![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
192 Grenoble Montpellier - vs ERT
FRK 195 St Etienne Lorient - vs ERT İNP 129 Burnley Stoke City - vs ERT İNP 130 Fulham Portsmouth - vs ERT İNP 131 Sunderland Bolton - vs ERT İNCL 135 Crystal Palace Bristol City - vs ERT İNCL 137 Middlesbrough Swansea - vs ERT İNCL 139 Queens P.R. Plymouth - vs ERT İNCL 140 Reading Newcastle United - vs ERT İNCL 141 Watford Sheffield United - vs ERT İN1 148 Southend Walsall - vs ERT İN2 151 Bury Darlington - vs ERT İN2 153 Lincoln Accrington Stanley - vs ERT İN2 154 Morecambe Burton Albion - vs ERT İN2 155 Northampton Chesterfield - vs ERT İN2 156 Notts County Macclesfield - vs ERT İBSL 161 Ebbsfleet United Kettering - vs ERT İBSL 162 Grays Athletic Hayes - vs ERT İBSL 163 Mansfield Luton - vs ERT İKK 168 Livingston Dundee - vs ERT İK2 171 Peterhead Clyde - vs ERT İNP 113 Hull City Chelsea - vs ERT İNP 114 Hull City Chelsea - vs ERT bu maçlar ertelenmiştir arakadaşlar
|
| selman81 için teşekkür edenler : | MilanBaros (09-01-10) |
|
|
#12 |
|
Moderator
|
ing çok karwar..üst önermem bol şans
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
|
Istanbul Belediye Zorda Olsa Aldi Bakalim
|
|
|
#14 |
|
Administrator
|
VaLLa zor kurtardik pacayi o mactan..
![]()
|
|
|
#15 |
|
Taraftar
|
ek olarak wigan-aston villa maçı da ertelendi beyler bilginize ..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
|
ita b de ful doğru tahmin 1 tane yanlış tahmin var o maç iki kuponumu yedi böyle şans olmaz
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
|
bu kadar tutan tahminlerin içinden tutmayanlardan herbirini bir kupona koymuş tebrik ediyorum kendimi
|
|
|
#18 |
|
Administrator
|
Şansizlik üstad..Saglık oLsun..Şu inter yenerse bende anca ole kara geccem bugun..anca yatirdigimi çikardim suanki sonuclara kadr...
|
|
|
#19 |
|
Otorite
|
Konya Şeker lige kötü başlamıştı ama toparlandı arkadaşlar. Bilyorsunuz ki geçen yılda Bank Asya'nın kapısından döndü. İstanbul B.B nin çok zorlanacağı belliydi hatta KonyaŞeker yine bir süpriz yapabilirdi ama kazanmasını bildi Belediye...
![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
|
EVET DOSTUM KUPONLAR YATINCA BENDE YENİ KUPON YAPMIŞTIM R.SOCİDAT 1 ROMA 1 VİLLAREAL 1 A.MADRİT ÜST 100 TL LİK BU KUPON TEK MAÇA KALDI VİLLAREAL DE YENER TUTARSA 300-400 KAR YAPACAZ BAKALIM ODA YATARSA 500 KÜSÜR ZARARLA KAPATIP YARINA BAKACAZ
|
![]() |
| Tags: dusundugum, haftasonu, maclar, selman81 |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
|
FutbolYorum