![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Taraftar
|
pazara 3.5 oran 28 misli 4 maç...yorum pls
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otorite
|
Ya bu Üst muhabbeti gıcık bir olay... Takımlar kontrollü top oynar kapalı oyun sergilerse yanıyoruz. Ama Gs'yi Hamburg maçında gördük, Servet sakat, Meira'yı sattılar bu yüzden defansın durumu içler acısı. Ben yerinde olsam Gs maçına oynamazdım...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Şahsen ben bugün Batuhan'ın ve Youla'nın Eskişehir takımı adına tehlikeli pozisyonlar yakalayacağını düşünüyorum.Galatasaray lige odaklanmış gibi düşünmeyin,bence kafaları hala UEFA kupası maçında.Çünkü aşırı motive olmuşlardı Kadıköy'de ki finale.Bu maç zor olacak.Eskişehir motivasyon olarak düşük olan Galatasaraydan puan alırsa hiç şaşırmayın.Ekstra bir fikir daha,bir hafta içinde büyük takımlar puan kaybı yaşadıkları zaman dikkat ettiyseniz hepsi aynı anda yaşıyorlar.
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taraftar
|
tmm gs macını cıkarıyorum 1.15 oranı var yerıne bi maç bulucam şimdi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taraftar
|
fürth maçını öneririm ya üst yada 1 olmadı napoli milan a 2 verebilirsin
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Otorite
|
barcelonanınustu ıle galatasaray macının sonucuna guvenm ederım..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
Gs Macinada Üst Oynanabİlİr Dİrek 1 Vermektense Bol Şans
|
|
|
#8 |
|
Otorite
|
GS 'nin 1 olmayacağına baya bi inanıyorum. Eskişehir de ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım. Üst muhtemelen ama 02 oynadım ben şahsen...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
gs macınn ust olacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taraftar
|
yorum için sagolun arkadaslar...sizin yorumlarınız dogrulurtusunda kuponu gs 1 yerıne üst olarak degiştirip bastım...bol şans herkese
|
|
|
|
![]() |
| Tags: macyorum, misli, oran, pazara, pls |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum