![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#11 |
|
|
son maç bakalım hadi gelir işallah
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
|
tuTar gibi bence..Hadi inşaLLah...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Otorite
|
hayırlısı bakalım tutarsa az biraz para goruruz bu 2 haftadir yatırdıgım parayi anca kazandım diyebilirim bunu alırsam yavaşdan kâra gecmeye baslıycaz
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Otorite
|
yok kardeşim herhafta cok fazla kupon yaparım ben ama sitede en fazla 2 tane yayınlarım guvendıklerımı bos gectıgım hafta nadir ama 2 haftadir aldıgım sadece yatırdıgımı karsılıyordu o yuzden bu macın tutması biraz gaza getirir beni
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Otorite
|
aslında kardeşim pek yaradigi sölenemez saglam kuponlarım cok ummadıgım maclardan patladı bugun yanıldıgım cok fazla mac yokdu dun gecede bakarken iddaya en cok guvendıgım kesın banko yapıcagım kuponda yayınlıycagım macdı bu kalan mac benıde genelde en guvendıgım maclar yakar yea had ihayırlısı bakalım
![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Aynı oLay bende de var ya..Hele Olimpyakos maçi ahh ahhh.... |