![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#11 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Arkadaşlar bu arada Filistin'e yardım etmek isteyen arkadaşlarımız varsa Bankalarda Filistin için açılmış resmi hesaplara para yardımında bulunabilirler.(Örnek:Ziraat Bankası Aşağı Ayrancı/Ankara Şubesi Hes no:55555555 ) diğer bazı bankalarda da benzer hesaplar var.
Araştırma yapmadan hiç bir hesaba para yatırmayınız. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
bende israili kınıyorum eğer türk askerlerini götürürlerse seneye bosna yerine oraya gitmeyi isterim inşallah giderim kettering ede bravo valla bizim türk takımlarındanda inşallah böyle anlamlı davranışlar gelir
ben maclar konusunda bu gün için fazla yorum yapamıyorum çünkü inceleyemedim vatan sevdalısı adminimize bol şans |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
|
bu hafta kazanırsam kazancımın tümünü bende yatracam yarından itibaren hafta sonuna hazırlanacağım banada bir hırs olur ii bir kupon yapacam müslüman kardeşlerimize allahtan sabır diliyorum
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
|
norwich yakacak galiba
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
|
153 yeovil kırmızı kart gördü bu maç 2 olur gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
|
Aberdeen maçının skorunuda önceden söylemişim ha
2-1
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
![]() |
| Tags: 2009, kuponum, ocak |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum