09-01-09, 11:55 AM
|
|
|
|
Alıntı:
apache06´isimli üyeden Alıntı
626 Osasuna v Athletic Bilbao alt / 1.60
(osasuna önceki maçlarına göre son haftalarda toparlanmaya başladı.sevilla deplasmanından son dakika golüyle1 puan çıkarmayı başardılar ve futbollarında düzelme oldugunu gösterdiler.sakatlıkların iyileşmesiyle morallenen osasuna son maçta kike sola nın sakatlanması ile biraz moral kaybetti.atlletico bilbao ise espanyol karşısındaki beraberligi ile yenilmezlik ünvanını sürdürüyor.bazı maçlarda iyi oynamamalarına karşın yinede yenilmiyorlar.son maçlarına bakıldıgında maçların alt bittigi gözüküyor.düzelen osasunanın athletic bilboayı zorlayacagını ve maçtan az gol çıkacagı düşüncesindeyim.skor 1-1,1-0)
625 Mallorca v Almeria 1 / 1.90
(barça deplasmanından 3-1 lik maglubiyetle dönen mallorca, betisi sahasında zor da olsa 1-0 yenen almeria ile karşılaşıyor.mallarconın barça deplasmanındaki her nekadar da orta halli futbolunun ligin en zayıf takımlarından olan almeria karşısında iyi bi şekilde olacagını,seyircisinin de destegini alarak bu maçtan galibiyet alacagını düşünüyorum.)
631 Porto v Vitoria Setubal alt / 1.85
(bu maçta 1-0-2 tahminindense alt tercihinden girilmesi taraftayım.evet porto çok formda,setubal ise çok kötü oynuyor.ama unutulmamalıkii kupa maçı.portonun kadrosuna bakıldıgında Porto'da Bruno Alves, Fernando, Fucile, Helton, Hulk, Lisandro, Lucho González, Raul Meireles, Rodríguez ve Rolando gibi 10 ilk 11 oyuncusu kadroda olmayacak.. İleri uçta Farias ve Mariano ile gol arayacaklar.genç oyuncularla kurulu bi kadro olacak.setubal ise ligin en az gol atan takımlarından.Teknik direktör Faquira muhtemelen yedeklere şans verecektir zaten takımda başı çeken bir golcü de yok.ben bu maçtada bu gelenegini sürdürecegini maçta az gol olmasını bekliyorum. 1-0,2-0 gibi bi skor.
625 Mallorca - Almeria 1 - 1,90
626 Osasuna - A Bilbao ALTI - 1,60
631 Porto - Setubal ALTI - 1,85
toplam oran:5.6
|
ya yine tek maç yaaa offffffffffffff
|
|
|
|