![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
140 Bohemian - Shelbourne (1)
Ligde 3 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve liderle arasındaki beş puan farkı koruyan Bohemians kupanın ilk turunda Glenville’a 7 atma başarısını gösterdi. Bohemians en son 2 sene önce bu kupayı kaldırma başarısını gösterdi. İrlanda birinci lig ekibi Shelbourne ise ligde 3 maçtır yenilmeyerek formda olduğunu gösteriyor. Kupanın ilk turunda Dublin Bus’ı 2-0 ile geçtiler. Pat Fenlon’ın öğrencilerinin Bohemians karşısında işleri oldukça zor ve bu maç için mutlak favori Bohemians. 141 Cork City Foras - Monaghan (x2) İrlanda birinci liginde mücadele eden iki ekibin karşılaşmasında bir ay önce ligde karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden Monaghan kendi evinde 1-0 ile üstün çıktı. Cork city ligde en son oynadığı karşılaşmadan 1-0 yenik ayrılırken oynadığı son 3 maçta alt bitti. Monaghan United’ın ligdeki durumu ve formu ise Cork city’e göre çok daha iyi. Ligde ikinci konumda bulunan Monaghan lig kupasında Premier lig ekibi Dundalk’ı yenerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Bu karşılaşmada da Monaghan United favori fakat beraberliğin baskın olduğu maçlardan bir tanesi olduğu için de 02 çifte şans oynamak da mantıklı gözüküyor. 143 Sporting Fingal Limerick (1) Premier lig ekibi Sporting Finkal ligde 4.sırada bulunuyor ve ligde oynadığı son maçta kendi evinde 3 gol yiyerek St.Patricks’e yenildiler. Sporting henüz kupayı kaldırma başarısını gösteremezken 1.lig ekibi Limerick karşısında ligde yaşadıkları hüznü atacaklarını ve moral bulacaklarını düşünüyorum. Limerick birimci lig ekibi ve bu kupanın ilk ayağında Tokla Rovers’ı 3 golle geçtiler. Tek başarıları 2 kez Premier ligi kazanmak olan Limerick Sporting karşısında çok zorlanacaktır. Bu sebeblerden ötürü Sporting Finkal’ın maçı rahat kazanacağını ve hatta bizleri bol gollü bir maçın beklediğini düşünüyorum. |
|
|
|
| Roccotr için teşekkür edenler : | selman81 (27-08-10) |
|
|
#5 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
120 Boulogne - Istres ( 1 )
Geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan iki takımın 3 puan mücadelesi. İki ekipte birer galibiyet ve üç'er beraberlik aldılar ve namağluplar. Boulogne geçen sezon Lig 1 den geldiği için konsantrasyon problemi yaşıyor. İki ekibinde ciddi defans zaafları var. Boulogne için evindeki her maçın önemi büyük ve 3 puan almak istiyorlar. Bu maçta o anlamda kritik. Ben ev sahibinin evindeki ikinci maçı da kazanacağını düşünüyorum. 118 Ajaccio - Metz (TG 2-3) (ÜST) Lige kötü başlayan iki ekipte galibiyet hedefliyor. Özellikle geçen sezon üst sıralarda Lig 1 'i kovalayan Metz'in durumu çok ilginç. Ajaccıo ligde geçen dört haftada sadece ilk hafta güldü. Metz ise son hafta galip gelmişti. İki takımında bariz bir hücum sorunu var. Ajaccıo nun rakibi ile oynadığı maçlarda iç sahada psikolojik bir üstünlüğü var. Son üç iç saha maçında 1 beraberlik, 2 galibiyet aldılar. Bu maçta en az 2-3 gol olacağını ve Ajaccıo'nun evinde avantajlı olduğunu düşünüyorum. İlk tercihim tg 2-3 olur. 121 Clermont - Le Havre (1X) Bir tarafta galibiyetsiz ev sahibi, diğer tarafta da beraberliği olmayan Le havre, gerçekten haftanın ilginç maçlarından biri olacak. Clermont'un şu ana kadar oynadığı maçlarda gol problemi yoktu ancak sonuca gitmekte hep problem yaşadılar. İki takımın oynadığı maçlarda hep goller olmuş ve son iki sezonda rakiplerini tek gol ile yenmişlerdi. Clermont'un acilen 3 puana ihtiyacı var ve deplasman karnesi çokta sağlam olmayan Le havre karşısında akılcı oynarlar ise bu puanları alabilirler. Tercihim 1-0 çifte şans olacaktır. 123 Nantes - Vannes (1X) Nantes ligin ortalama takımı olarak göze çarpıyor. Oynadıkları 4 maçta 2 gol atıp, 3 gol yediler. Vannes ise 2 galibiyete sahip ve beraberlikleri yok. İki takım daha önce sadece 2 maç yaptılar ve iki maçta alt skorlar ile berabere bitti.Bu maçtada böyle bir sonuç çıkacağını umuyorum. İlk tercihim 1-0 çifte şans olur. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taraftar
|
BoL Şans ...
|
|