![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz...
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
| quised için edilen teşekkürler... | burdurlu (27-11-11), MilanBaros (26-11-11) |
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Eline saglik kardeşim..bence 1. kupon banko cepte gozukuyor..diger kuponda gs handikap yapmayi becerebilirmi olursa oda gelir bence..2. kuponda da trabzon maçi..çok gollu bir maçta olailbir kilitlenebilirde..emeğine saglik..
Birdiyer konu ise niye bilyonerden oynusun ustad. Örnek 1. kupon. hititbet te Oran ---> 3.81 ediyor kuponun 50 misliden 190.50 TL ediyor
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
ya dostum hititbet i ben gecende arkadaşlara sordum nasıl memnunmusunuz diye ancak pek cevap gelmedi sana bir daha sorayım ödemelerde falan problem yasatıyormu para yatırma cekme falan sorun oluyormu
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
| quised için teşekkür edenler : | MilanBaros (26-11-11) |
|
|
#4 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Valla bana hititbeti bulaştıranlar efecan ile selman81 dir. Saolsunlar. Ben hala surunuyodum bayilerde bilyonerde felan..![]() Hitite gelince 3-4 senedir kullanıyorum.Şuana kdr hiçbir sorun yasamadım. Ayrıca ben kredi kartı ile değil vadesiz işbankası hesabımdan 20 tl cep havale yaparak kullanıyorum..Para çekerkende aynı işbankası hesabima yatiriliyor. Hiçbir sıkıntı yok. çokguzel bence. Artıları çok eskileri az diyeiblirim. TG 2-3 olayi yok.genel bakıştı göze çarpan. 1.5 üstü 2.5 üstü 3.5 üstü var .aynen altlarıda tabiki 1.5 altı 2.5 altı 3.5 altı.. Baktıgında 1.5 altı zaten TG 0-1 denk geliyo oranda 2.10 felan olyuor. Örnek oran olarakta idda trabzona 1.90 vermiş. hitite 2.15 ![]() genel olarak kupona vurdugunda bu oran inanılmaz farklar çikariyo senin banko kupona 50 misli 190 tl vermesi gibi.. Burda hititn reklamınıda yapmıs gibi olmayım yanlış anlşilmasin.kocaman firima bi baglantım yok . tanımam etmem kimseyi ![]() Bukdr detaylıda herkese anlatmam degerini bil Saygılar..
|
|
| MilanBaros için teşekkür edenler : | quised (26-11-11) |
|
|
#5 |
|
Administrator
|
eyvallah kardesim sagolasın bende ordan yapayım kuponları o zaman bundan böyle
![]()
|
|
|
| quised için teşekkür edenler : | MilanBaros (28-11-11) |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum