![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
bol şanslar adanaya güveniyorum bugün maçı alır gibime geliyor..
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
| quised için teşekkür edenler : | Brendan39 (17-05-10) |
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Karşıyaka maçına 1-10ç-alt oynanır..adana maçına ise 2-02ç-alt oyanır..herculese çok güveniyorum ama bankocular 02ç girsin..1 kuponda adanaya 02ç girsen daha iyi olcakmış.. 2.kuponda stocholm ve tampere maçları bi ihtimal üst olabilir..3.kuponun gelmemesi için neden yok güzel kupon olmus..4.kuponda konyanın alacagını düsünmuyorum..bol şans
|
|
|
|
| murat0707 için teşekkür edenler : | Brendan39 (17-05-10) |
|
|
#5 | |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
tebrikler adana beni yanılttı dün
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Taraftar
|
3 nolu kuponun yattı dostum adana maçı 1 oldu
|
|