![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
bol şans adminim kupa maçlarının oldugu gunlerde yuklu girmek mantıklı deil her turlu supriz çıkabiliyor
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
İlk kupon güzel olmuş Kemal Abi,yalnız Kilmarnock-Aberdeen maçında ki takımlar genellikle maçları galip veya mağlup bitiyor.Beraberlik olmayacağı bi tarafın kazanacağı yüksek ihtimal.Umarım Aberdeen kazanır.Hatta skorda 2-1 olsunda ÜST'de bitsin.Çünkü ben ÜST oynamıştım.
![]() Sistem kuponuna gelince ilk maç (151) tam sistemlik bir maç olmuş.Tercih edilebilir.Ama 2 lig aşağısınıdaki takımla kalite farkı yine de vardır.Beraberlik tercihi de unutulmaması gerekirdi. Diğerlerine bir itirazım yok Bol şans,bol kazanç.
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Bende yüklü girmiyorum.Küçük meblağlar ile hafta sonuna hazırlık.Sana da bol şans..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Alıntı:
151 Peterborough West Bromwich maçında ise FA cup alt lig takımları için her zaman farklı motivasyon anlamında.Hem para hem de futbolcular için fırsat.Rakip şu sıralar can derdinde.Eğer gücü yetebilse idi evinde işi bitirirdi. Okuduğum bir haberde FA Cup'ta Kettering takımı sadece TV gelirlerinden 160,000 pound almış.. Hayatlarında görebilecekleri en iyi para... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
233 Almeria - Mallorca AÜ üst 1.70
235 Espanyol - Poli Ejido AÜ üst 1.60 241 Valladolid - Sporting Gijon AÜ üst 1.60 243 Gent - Mouscron AÜ üst 1.55 244 Kortrijk - Westerlo AÜ alt 1.60 245 Maritimo - Pacos Ferreira MS 1 1.50 261 Rio Ave - Sporting Lizbon AÜ üst 1.50 benim tahminli maçlarım yinede yorumlamak lazım ben kupa maçlarında sonuç tahmini yerine alt üst oynamayı tercih ediyorum ama maritimo banko gibi duruyor |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Helali hoş olsun o para Kettering'e..bide bize iddaa gelirlerinden pay düşse ne iyi olur ama değil mi?
![]() Allah gönlüne göre versin Kemal Abi.Bu hafta içi düzgün maç yok.Umarım bütün Avrupa Ligleri başladıktan 1-2 hafta sonrasında (takımların tarzları belli olunca) düzenli bir şekilde seri kazançlar elde edeceğiz ve edeceğim.Bak bu vesileylede sana burdan söz vereyim. ![]()
Hayatta ne yaparsan yap önemsiz olacaktır.Ama senin yapman çok önemlidir.Çünkü başka kimse yapmayacaktır.Aynı, biri senin hayatına girdiğinde, bir yarının hazır değilsin diyip, diğer yarının onu sonsuza kadar senin yap demesi gibi. (Remember Me) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Yanlış bir çeviri yaptım.Kettering alacağı TV gelirinin 160.000 Poındluk kısmını Filistine bağışlamış.Özür dilerim.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Admin-Vatan Sevdalısı
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
Savaşlar üzücü,binlerce masum çocuk,anne,baba katlediliyor.Büyük TÜRK Halkı olarak masum canlara kıyan İsrail'i kınıyoruz.Bunu söylemeden de geçemeyeceğim!!
|
|
|
![]() |
| Tags: 2009, kuponum, ocak |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
|
FutbolYorum