![]() |
| hoşgeldiniz : |
| forumumuzun tüm imkanlarından faydalanabilmeniz için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bu işlem sadece 1 dakikanızı alıcaktır. |
|
|||||||
| .:. KAYIT OL .:. | TV Programı | OYUN | SOHBET | iddaa programı | Futbol Tahmin | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Otorite
![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
|
Mesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir buradan üye olabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Otorite
|
Bu Hazırlık Maçları Can yakmaya başladı...Güvendiğimiz Maçlar Süpriz Bitiyor..
1.60 Alt Oranı Bence Daha Cazip...Ayrıca K.Kore nin sıkı defansla maçı kilitleyip beraberlik koparma ihtimali de var bence.Sistem Kuponum 1 de ihmal etmedim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Otorite
|
313 : Molde – Lillestrom : 10Ç ( 1.20 )
313 : Molde – Lillestrom : 1 ( 2.00 ) Müdürüm Molde maçı alır gibi geliyor bana..Alamassa kaybetmez bence... Biraz garanti olsun istedim..Lillestrom dediğin gibi süpriz sonuçlar alabilen bir takım...Ama kısıtlı programda denemek lazım diyorum.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
bi çok kişi norveç ligini sevmiyor ama ben beyeniyorum geneli bol golllu geçiyor..idda nor2 ye ve bazen 1 e bile alt ust orani açmasken hititbet te alt üst oranlari var ve norveçe üst oynamak karli olaibliyo..bu maçinda üst bitecegini düşünüyorum..bol şasnlar..
|
| MilanBaros için teşekkür edenler : | Brendan39 (06-06-10) |
|
|
#7 | |
|
Otorite
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Brendan39 için teşekkür edenler : | MilanBaros (06-06-10) |
|
|
#8 |
|
Otorite
|
Nijerya – K.Kore : 02Ç ( 1.96 )
Maçı çok sakat . Kuzey Kore şanlı bir takım ancak nijerya'yı yenebilecek bir takım değil. 1 veya 0 yada 2-3 gol oynanır. Buarada misli kuponunu sevdim . Umarım tutar .
|
| endmov3 için teşekkür edenler : | Brendan39 (06-06-10) |
|
|
#10 |
|
Otorite
|
bol şanslar nijerya maçı biraz sakat gibi duruyor hazırlık maçları çok kupon yatırdı özellikle benim kuponları hazırlık maçlara oynamamaya çalışıyorum diğer maçların gayet güzel olmuş inş tutar kuponların
|
|
|
|
| cecan0611 için teşekkür edenler : | Brendan39 (06-06-10) |
![]() |
| Tags: baslangic, haziran, kuponlarim, pazar |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|